MIRAGALL+ROMAGUERA és un estudi d’arquitectura amb seu a Gandia. Amb una llarga tradició en rehabilitació arquitectònica i projectes d’accessibilitat, som especialistes en arquitectura residencial i sostenible. Tot i que Miragall+Romaguera arquitectura és un estudi multidisciplinar, en el qual col·laboren topoògrafs, enginyers,  dissenyadors i altres tècnics, per tal d’executar completament els projectes i obres sota una sola direcció, aquestos són els components que dia a dia creen nous projectes.


_DSC7753 bn.jpg

JORDI GARCIA MIRAGALL

arquitecte tècnic i enginyer de l’edficació col·legiat 4471 CAATIEvalencia

rehabilitació|accessibilitat|gestió de l’obra i de la seguretat i salut|


Fundador del despatx en l’any 2000, es va especialitzar en la rehabilitació edificatòria i l’accessibilitat, tot i que alhora dirigia obres d’edificis plurifamiliars i unifamiliars.   En aquest context, i des d’aleshores,  no ha parat de REHABILITAR edificacions, estructures i envolvents. A més ha estat en tots els àmbits del procés constructiu d’edificacions: des del disseny dels diferents elements a la gestió documental, pressupostària i direcció d’execució de l’obra.

 

 

_DSC7724 bn.jpg

FERMÍ ROMAGUERA CAMARENA

interiorista i arquitecte col·legiat 13130

projectes | arquitectura residencial|interiorisme|obra nova


Arquitecte  format a la Universitat Politècnica de València, amb 2 màsters i alta sensibilitat en el disseny dins del procés constructiu.

S’incorpora en l’estudi en l’any 2015, aportant un nou punt de vista i obrint camps de treball dins del món del disseny, la construcció i la rehabilitació sostenible. Segueix treballant en la rehabilitació edificatòria residencial i amb el temps inicia projectes de reforma integral d’habitatges i d’obra nova residencial amb habitatges unifamiliars aïllats i entre mitgeres.

 

 

_DSC0247bn.jpgAMPARO GOMAR SIGALAT

arquitecta tècnica i enginyera d’edficació col·legiada 3960 CAATIEvalencia

eficiència energètica | accessibilitat |control d’obra | rehabilitació


Arquitecta tècnica i màster en prevenció de riscos té  ampla experiència en tots els àmbits del procés constructiu: planificació, gestió i execució d’obra, tant de rehabilitació com a obra nova, així com tot el procés relacionat en la seguretat i salut.

En procés constant d’adaptació a les noves necessitats comencen noves línies de treball dirigides a l’àmbit de l’eficiència energètica, la inspecció, avaluació d’edificis i control extern amb l’objectiu de mantenir i adaptar-se a lesnoves necessitats.

 

 

_DSC0244bn.jpgEVA GUIJARRO BATALLER

arquitecta tècnica 3789 CAATIEvalencia

eficiència energètica |control de qualitat | rehabilitació | obra pública


Arquitecta tècnica ha desenvolupat la professió en el sector privat i en l’administració pública.Al llarg de la professió ha participat en tots els àmbits del pocés constructiu, des de la concepció fins la finalització.

Sensibilitzada per la problemàtica mediambiental i l’impacte de la construcció tradicional en l’entorn, ha participat en l’execució d’edificis d’obra nova, i rehabilitació en els quals ha primat l’arquitectura sostenible i l’ús de materials bioclimàtics.

_DSC7728bn.jpg

 

SUSANA FERNÁNDEZ BATALLER

administrativa

comptabilitat | administració 


Forma part de l’estudi des dels seus inicis, sempre encarregada de les tasques d’administració i comptabilitat. A més, és part imprescindible per al que s’entén com a  organització de la feina.